Julekonkurrence nummer 2

I anledningen af julen har jeg jo lovet jer præmier her på bloggen, og gulp, nu er der allerede kun ti dage til juleaften! Går du stadig og mangler gaven til din lækre kæreste, til din søde mor eller din bedste veninde, så har du her muligheden for at vinde en middag for to i det super-fine pop-up køkken Super Marmita den 15 januar (læs hvad jeg har skrevet om Super Marmita her), 2016, samt én overnatning på Der Neue Weltempfänger, ligeledes for to (Læs hvad jeg har skrevet om Der Neue Weltempfänger her).

Og vinderen får selvfølgelig en af mig-signeret udgave af papirudgaven af ”Vi elsker Berlin” med over i hatten, det er klart! Og ja, det er vinter, og du havde måske ikke lige regnet med at skulle til Berlin allerede i januar… men da manden bag Super Marmita, kokken Tolga von Klein, har besluttet sig for at flytte til Portugal, er weekenden 15 og 16 januar 2016 absolut sidste chance for pop-up køkken i denne omgang, til gengæld er det så Super Marmita Extravanganza med fem retter mad i stedet for tre, alt sammen en gave til dig – plus overnatning på Der Neue Weltempfänger. Alt hvad du skal gøre er at skrive i kommentarfeltet enten her på bloggen eller på min facebookside hvem du drømmer om at tage med til Berlin på den lille sviptur, så deltager du i konkurrencen. Vinderen bliver trukket fredag den 18 december, og får direkte besked. Held og lykke!

IMG_5105

Jo, den er god nok. Sådan en får vinderen også -signeret naturligvis!

(PS. Er du den heldige vinder, og er det fuldkommen umuligt for dig at tage til Berlin den 15/16 januar 2016, kan du valgfrit vælge en overnatning på Der Neue Weltempfänger på et andet tidspunkt i 2016, men så må du desværre gå glip af Super Marmita Extravaganza).

About Sissel-Jo Gazan

Forfatter, biolog, mor til tre, bor i Berlin på 10. år og skriver om alt det, du ellers ikke lige ville finde.
Comments
47 Responses to “Julekonkurrence nummer 2”
 1. Lis siger:

  Ih, hvor lyder det bare hyggeligt. Jeg vil enten tage min mand med eller også min datter.

 2. Karen Jørgensen siger:

  Jeg vil tage min mand med. Han vil elske det. Han var med i DR roman klubben og stemte for, at din roman “Dinosaurernes fjer” skulle vinde.
  Bedste hilsener Karen

 3. Hope siger:

  Jeg ville tage afsted med min dejlige mand og fejre min fødselsdag den 10 januar 🙂

 4. Lars Petersen siger:

  Hvis jeg vandt ville jeg ikke afsted uden min skønne Hanne Helena Poulsen :-).
  Mvh L

 5. Mikkel siger:

  Lækker gevinst!
  Vil gerne dele den med min kæreste.

 6. Line Hebo Kræmmer siger:

  Ville tage en kærestetur med manden. Er det muligt kan der måske tilkøbes en plads til sønnen.. Han er nemlig også vild med storbyferie og hotelovernatninger. En hyggelig familietur med tog!

 7. Tina siger:

  Jeg ville tage min dejlige mand med. Vi trænger til lidt 2-somhed ❤
  Glædelig jul 🎄

 8. claus Frandsen siger:

  Jeg vil tage Birgitte med

 9. Sonja Bech siger:

  Jeg har ikke været i BERLIN siden Feb., julemarked i Köln, så hvorfor ikke starte året med WSV. Jeg kender ikke hotellet og restauranten. Rasmus, min søn, der har tysk på A-niveau i 3G skal med og finpudse sproget.

 10. Lene Hector siger:

  Jeg deltager normalt aldrig i konkurrencer, men denne her bliver jeg absolut nødt til 🙂
  Jeg ville bare SÅ gerne kunne invitere en af mine tre døtre på en Berlin tur, de fortjener alle en lille pause i hverdagen som hhv småbørnsmor og studerende <3 , Glædelig og jul og tak for nogle fantastiske læseoplevelser. VH Lene

 11. Ann-Dorte Gaarsted siger:

  Sidst jeg var i Berlin var til Berlin Marathon for 5 år siden, så slet ikke nok af Berlin, men jeg vil rigtig gerne tilbage (IKKE for at løbe😉)
  Jeg vil tage en veninde og min lille søn med🍀😃

 12. Maria Fanø siger:

  Jeg drømmer om at tage min mand med. Han mener, at Berlin “Kun” er 2. Verdenskrig. Jeg var der på mor/datter tur i uge 42 og fik en lille forsmag på, hvor fantastisk Berlin er. Det vil jeg gerne vise ham. Tror dog ikke vi slipper for datteren 🙂

 13. Jane Kirkevang siger:

  Min mand og jeg har været i Berlin flere gange men der er stadig så meget vi ikke har set og oplevet endnu. Vi er begge dybt forelskede i byen. Desværre har økonomi sat en hindring for at komme dertil lige for tiden. Så nøøøj, hvor ville jeg gerne være den heldige…. for så tror jeg da nok at Corollaen ville blive pakket med varmt tøj og 2 glade mennesker og afsted det gik. Har kigget i din bog og elsker den…… fantastisk at se at der er andre end os der har det sådan med Berlin. God jul til dig og dine. 😀

 14. Nathasja Bryld siger:

  åh…det ville være en fantastisk gave til min mor, der fylder 60 år i januar! Hun elsker Berlin og har vist mig byen et par gange, så nu er vi to, der elsker Berlin😊❤️🙏🏻

  Glædelig jul og godt nyt år til dig og dine og 1000 tak for dine fantastiske bøger.

 15. Hanne siger:

  Wauhh … Jeg har ikke været i Berlin de sidste 10 år, så den rejse vil jeg gerne vinde. Jeg vil tage min veninde med 🙂

 16. Kathrine Hoberg siger:

  Jeg vil invitere min lillebror på 16. Vi startede for nogle år siden vores helt egen storby-besøg-tradition. Vi nåede at besøge København, Paris og Berlin – og nu behøver Andreas ikke til flere byer, han vil bare tilbage til Berlin! Men vi mangler vores tur i år, fordi jeg er sprunget ud som selvstændig, og derfor lige har måttet økonomisere fornøjelserne lidt (selvom det virker helt håbløst at cutte Berlin!), og Andreas var ikke vildt tilfreds. Så jeg ville ELSKE at give ham denne gevinst i gave til jul ❤️🎄

 17. Mette siger:

  Hold nu op, en perfekt julegave til min mand! Vi er begge blevet ret forelskede i Berlin, men med tre børn er det ikke lige så tit vi kommer afsted..
  Og med dine insidertips ville det jo bare blive en endnu bedre tur 😀 Så ja tak til lykkens gudinde 👍🏻🙏🏻

 18. Trine siger:

  Åh en dejlig præmie. Jeg har endnu aldrig været i Berlin (må jeg med skam erkende) så det er svært at vælge, om jeg skulle tage min mand med eller min søster, eller måske min gode veninde… Men det ender nok med en tvillingefri tur med manden 😊

 19. Casper Svendsen siger:

  Hej Sissel,

  Fed konkurrence som jeg da slet ikke kan lade være med at deltage i. Jeg ville tage min gode ven Sebastian med på denne tur til Berlin, hvis jeg var så heldig at vinde. Vi er begge helt tosset med god mad, vin og hvad der ellers følger med. Så en tur på Super Marmita ville være en helt vild fed oplevelse og den perfekte januar treat for os 🙂 Det er disse skæve, sjove og kreative arrangementer som netop gør Berlin så spændende og sjov at være en del af. Vil jeg gerne dele med en god ven.

  Derudover ville det være rigtig fedt med en tur til Berlin. Jeg boede selv dernede en periode tidligere på året og det ville være rigtig dejligt at kunne vise de sider frem af byen som jeg holder så meget af. Samtidig ville jeg kunne besøge mit gamle praktiksted Lower East, som jeg savner meget 🙂

  Mange tak for en skøn blog – dejligt at kunne følge med fra sidelinjen og dele din begejstring for byen.

  God jul/ Casper

 20. Gitte siger:

  Jeg ville så gerne kunne invitere min mand med til Berlin😄Det ville være en helt vild x-tra julegave, som også ville være totalt uventet❤️

 21. Bent Larsen siger:

  Mn ven Ib Nielsen trænger til en tur til B. Bundesligaen ligger desværre stille i januar….

 22. Matilde siger:

  Jeg ville tage manden min gennem 20 år med – vi har tre relativt små børn og nogle gange har man brug for et pusterum for at bevare gnisten i al leverpostejen. Berlin ville være sagen – jeg har før været der med din rejsebog ved hånden.

 23. Marie siger:

  Åh, vil elske det!!! Jeg vil tage en med der sætter lige så meget pris på det som mig selv, Lisbeth Vedel, som trænger til en oplevelse!😍🍀🍷🎄🎄

 24. Jannik siger:

  Jeg ville elske at præsentere min 13-årige datter for skønne Berlin.. <3

 25. Anne Katinka Krogsbæk siger:

  Kære Sissel.
  Først af alt glædelig jul til dig ,din mand ,børn og resten af familien.
  Det er ca 20 år siden jeg har været i Berlin ,så tænker hvilken en kæmpe forandring Berlin har gennemgået.
  Det ville være en fantastisk oplevelse og en dejlig start på et nyt og spændende år ,fyldt af udfordringer.
  Slutteligt godt nytår. Cyber hug.

 26. Christina siger:

  Hvis jeg vinder vil jeg invitere min fantastiske kæreste med

 27. Lyder satme skønt – jeg vil tage en tangoveninde med, Bettina Stevn Bundgaard,
  Så skal der nok blive tid til både at se Berlin by day og danse by night 🙂 :_)

 28. Louise Larsen siger:

  Jeg ville gerne tage min mand med – vi er begge vilde med Berlin

 29. Vicky siger:

  Jeg vil tage din bog og min mand med til Berlin – denne gang uden børn – sådan skal det nemlig være hver anden gang 😉
  Kh.

 30. Malou Sofia Justesen siger:

  Jeg vil da tá min skønne mand Zune Holm med. Vi elsker Berlin og det er ved at være nogle år siden vi har været der. 🙏🙏🙏

 31. Morten Nederland siger:

  Hej Sissel,
  Jeg vil selvfølgelig tage min dejlige kæreste Trine med. Vi besøgte skønne Berlin i november, men jeg bliver aldrig træt af byen!!!

  Hilsner Morten

 32. Anne siger:

  Jeg drømmer om at tage min mand med på en tur til Berlin. Vi har været der flere gange, men er slet ikke færdige med byen 😊

 33. Karen siger:

  Uh, der er mange jeg gerne ville have med. Jeg tror jeg ville inviterer Mette – en god veninde som jeg ser alt for lidt:-)

 34. Marie Andersson siger:

  Min roomie 🙂

 35. Majbritt Bremer siger:

  Det kunne være hyggeligt med en tøsetur, så jeg ville tage min dejlige søster med 🙂

 36. Petti Ravn siger:

  Berlin i mit hjerte, med min elskede, Francis Craik, der selv om han er englænder er vild med Berlin som jeg selv! ❤️

 37. Kate Frances Samuelsen siger:

  Det var en vild gevinst:-) Jeg ville tage min mand med og fejre den mørke tid med et afbræk til en skøn by:-)

 38. Mie Kaae siger:

  Jeg har, hvilket man slet ikke fatter, aldrig været i Berlin. Suk.
  Og det på trods af at ALLE jo fortæller de vildeste ting om Berlin – og at jeg følger spændt med på bloggen.
  Så hvis jeg var så ualmindelig heldig at vinde, ville jeg tage hele familien i en babyslynge og sikkert ikke tage hjem igen. Now you know.

 39. Laila siger:

  Jeg ville tage min fantastiske lillesøster med !!!! Det trænger vi begge til.

 40. karin c siger:

  Hvor ville det være helt fantastisk 🙂 Jeg ville overraske min datter som har fødselsdag 16.1 🙂
  Det kunne da være en helt fantastisk mor datter da i Berlin 🙂
  Glædelig 15. December

 41. Mikkel siger:

  Min svigermor ville jeg..
  – ikke tage med, men bede hende om at passe katten, hunden og pigerne, så forældrene atter kunne traske Berlin tynd, og gerne i nyfalden sne.
  – men måske jeg må nøjes med en snebold i nakken, eller en over frakken;-)

 42. Henriette siger:

  Sikke en gave! Jeg vil tage min søster med til Berlin. Hun har endnu ikke været der og jeg vil vil elske at vise hende Berlin.

 43. Marjun Dejligbjerg siger:

  Åh jeg ville elske at komme til Berlin… Har desværre aldrig været der, men efter at have læst din blog er jeg nok nødt til at komme afsted 😉 jeg ville tage min kæreste med, han er nemlig også helt pjattet med storby ferier 😃

 44. Vildt sejt! Min mand og jeg har planlagt en kærestetur til netop Berlin næste år. Han er midt i en opslidende kræftbehandling og vi har ikke været alene på ferie siden vi begyndte at producere børneflok for 14 år siden, så det her ville være en fantastisk præmie! Din Berlin bog står allerede på min ønskeseddel, hat aldrig været der

 45. Mariann Jakobsen siger:

  Jeg elsker min kæreste ( og også Berlin). Vi tager gerne til den skønne by igen <3

Leave A Comment