Toca Rouge

På Torstraße 195 ligger Toca Rouge. Åh, Toca Rouge, vores absolut yndlingsrestaurant i hele Berlin. Køkkenet er kinesisk, men har intet at gøre med dybstegte rejer og forårsruller, derimod med moderne kinesisk madkunst. Retterne er simple, yderst kunstnerisk anrettet og har fjollede navne som Crazy Orange Chicken, Red Black Honey Girl og Gongli’s Boat, bare for at nævne vores tre favoritter. Et toplækkert køkken, der bevarer jordforbindelsen, fordi ingredienserne er klassiske, mens retterne med garanti er nogle, du aldrig har fået før.

På Toca Rouge er selv toilettet en god oplevelse. Det må være verdens mindste, men spejle på alle sider og farvestrålende, strategisk placerede diskolys gør toilettet til en oplevelse for sig. Servicen er fantastisk, og alle de unge asiatiske piger, der arbejder på Toca Rouge, er smukke som østerlandske nætter, og i tilgift er de vildt søde.

Det eneste, jeg har at indvende, er, at væggene i forbindelse med en renovering for nogle år siden blev malet sorte, og at der over bordene hænger nogle lidt trælse lamper, så det føles, som om man sidder i mørke og spiser i skæret fra en lommelygte. Men det er stadig blot et lille støvkorn af ærgrelse på en ellers stor begejstring. Priserne er nærmest latterlige, og jeg indrømmer blankt, at vi kommer der flere gange om måneden. Det er virkelig, virkelig godt.

Toca Rouge, Torstraße 195, 10115 Berlin
www.tocarouge.de

Follow my blog with Bloglovin

About Sissel-Jo Gazan

Forfatter, biolog, mor til tre, bor i Berlin på 10. år og skriver om alt det, du ellers ikke lige ville finde.
Leave A Comment