Vind en Vi elsker Berlin-guide

Har du begået den store fejl at tage til Berlin uden papirudgaven af “Vi elsker Berlin”? Så, så, ikke græde, jeg skal nok komme dig til undsætning. I anledningen af dagens gråvejr udlodder jeg nemlig ikke mindre end tre signede udgaver af “Vi elsker Berlin”, der kan afhentes i Buchhandlung Herschel i Anklamerstraße 38, Berlin-Mitte.  Alt du skal gøre er at kommentere her på bloggen eller på facebook, og skrive dit navn og hvem guiden skal signeres til. Konkurrencen slutter tirsdag den 19 juli – den 20 juli tager jeg nemlig på sommerferie. Held og lykke!

IMG_5231

Hold op med at græde, skynd dig at grin

IMG_5232

Vi elsker Berlin, jeg kan blive din!

IMG_5234

fuld af tips, og noget så fin!

IMG_5237

Men kort og Stadtplaner – ikke flere digte, jeg holder mig til romaner

About Sissel-Jo Gazan

Forfatter, biolog, mor til tre, bor i Berlin på 10. år og skriver om alt det, du ellers ikke lige ville finde.
Comments
5 Responses to “Vind en Vi elsker Berlin-guide”
 1. Stine siger:

  Jeg skal for første gang til Berlin i slutningen af juli med en god veninde, og det ville være perfekt med en guide af Sissel Jo Gazan (som btw har skrevet mine yndlingsbøger “Dinosaurens Fjer” og “Svalens Graf” 🙂

 2. Benedikte siger:

  Hvis jeg vinder skal min ex-svigermor Lotte Prassé have bogen. Hun elsker Berlin og er altid nysgerrig efter at finde nye steder at spise, læse, og opleve i Berlin. Din guide vil lokke hende til steder, hun aldrig har hørt om eller selv vil kunne finde:-)
  Benedikte

 3. Daffer med mand og tre unger til Berlin inden længe og har allerede suget til mig af dine gode råd. Men jeg vil elske at udforske byen med din bog i hånden – og så vil jeg glæde mig til at besøge endnu en boghandel, hvis jeg skulle være heldig. Har besøgt byen før, men aldrig med børn, så det glæder jeg mig vildt meget til.

  Kh Rebekka

 4. Elzebeth siger:

  Jeg skal med mine to skønne teenagere til Berlin i slutningen af juli. De er ‘allergiske’ over for al det almindelige og ville blive så glade for input til ‘alle de cool steder’.
  Kh. Elzebeth

 5. Mette mollerup siger:

  Bogen skal signeres til Mette.
  Jeg rejser til Berlin d 19/7 så den vil gøre god gavn. Jeg skal nemlig ud og gå på opdagelse i min yndlingsby. Har været i Berlin mange gange, men der er stadig meget nyt at opleve. Det vil bogen hjælpe med til.

Leave A Comment