Julekonkurrence nummer 3

Tik tak, tiden går og klokken slår, og idag er der kun otte dage til jul, tre dage til min familie kommer på besøg, fire dage til min fødselsdag, hvor jeg har inviteret 20 spisende gæster, én dag til to jule-arrangementer i børnehaven og et på skolen, og fem dage ti vi skal på julemarkedet på Gendarmenmarkt og børnene skal vælge årets stykke julepynt (mere den tradition på mandag). Remsen er bare for at sige: Helt i tråd med alt, hvad er er typisk ved mig, har jeg slået rimelig stort december-brød op, for jeg skal også lige nå at skrive lidt roman, pleje min blog og nå ja, lave det sidste af min selvangivelse. Godt jeg ikke også har tre børn, hvoraf en får tænder, den anden er forkølet og den tredje skoletræt, nå jo, det har jeg.

1da40080e1a754c7ed7e10f1d4868dd6

I lyset af alt har jeg besluttet at samkøre bloggens trejde og sidste julekonkurrence med julekonkurrence nummer 2 (som du kan læse om her), ikke mindst for højne chance for, at Post Danmark nå frem med præmien til den heldige vinder i tide.  Der er nemlig bøger på højkant, en hel stabel fra mit gode forlag Lindhardt & Ringhof.

Bogstabel---Vi-elsker-berlin

Mange dejlige bøger til juleferien eller til Tante Tove?

Vil du vinde lidt af det hele, inklusiv Vi Elsker Berlin (dog i usigneret udgave, da jeg er her og bogen er der)? Så skrive en kommentar her på bloggen eller på min facebookside, og straks deltager du i konkurrencen om mange dejlige bøger. Hvis du imidlertid allerede deltager i Julekonkurrence nummer 2 om middag og overnatning i Berlin i januar, behøver du ikke kommentere igen – jeg trækker lod mellem alle, der har kommenteret på begge konkurrencer, og den første der kommer op af hatten vinder således Berlin-godteposen, og nummer to vinder så bogstablen! Vinderne bliver offentliggjort her på bloggen fredag den 18 december.

Held og lykke og stay tuned for flere små julereportager de næste dage, hvor jeg bl.a. vil skrive om genbrugsjulegaver og vores julepynttradition, som man naturligvis gerne må kopiere.

Tschüß og frohe Weihnachtszeit!

About Sissel-Jo Gazan

Forfatter, biolog, mor til tre, bor i Berlin på 10. år og skriver om alt det, du ellers ikke lige ville finde.
Comments
20 Responses to “Julekonkurrence nummer 3”
 1. Lisbeth Gille siger:

  Hej Sissel-Jo. Jeg er vild med dine første 2 bøger og venter spændt på den næste. God jul til dig og dine

 2. Elsebeth Andersen siger:

  Ja det er hårdt at være mor til 3 🙂 og det bliver ikke lettere med årene 😉
  Glædelig jul til dig og dine 🙂

  VH Elsebeth som kun har 2 børn 30 og 33 og 2 børnebørn 7 og 3 🙂

 3. Heidi Mortensen siger:

  Sikke en dejlig bogstak 🙂
  Glædelig jul til dig og dine

 4. Charlotte.Andersen siger:

  Hej Sissel,
  glædelig jul til dig, og din familie!
  Fra en dedikeret læser,
  af dine mange, fantastiske bøger!
  Glæder mig som et lille barn, til
  at læse din næste bog! 🙂 <3

 5. Marjun Dejligbjerg siger:

  Det er en helt perfekt tid til at smide sig i sofaen med en god bog, og en kop varm kakao, mens det rusker og regner udenfor… Så lidt nye bøger og læse inspiration ville være super skønt 😃 tillykke med fødselsdagen lige straks, og rigtig glædelig jul til dig og dine 😊🎄🎁❄️

 6. Mette Spatzek siger:

  Ville være skønt med en dejlig stak bøger til vores nye reolvæg 🎅🏻📚👍

 7. Jeg er helt vild med dine bøger, og glæder mig til den næste! Det her er en fantastisk konkurrence, krydser fingre!

 8. Mariann Jakobsen siger:

  Fantastisk overskud og humor i din julestatus. Vil med glæde vinde én af dine flotte præmier.

 9. Anette Mortensen siger:

  Ja tak 🙂
  Det vil være fantastisk at være den heldige vinder af disse bøger. Jeg krydser fingre for vildt! 🙂 🙂

  Rigtig glædelig jul til dig og din familie.
  Jeg glæder mig til forhåbentlig endnu en krimi fra din hånd.

  Mange hilsner
  Anette

 10. Jane Jaqué siger:

  Jeg elsker Berlin og bøger 🙂

 11. Heidi siger:

  Det er en superfed præmie.
  Jeg håber så meget at jeg vinder.
  En bognørd kan ikke få bøger nok.

 12. Susanne Hoffmann siger:

  Julen er en travl højtid. Og hyggelig. Alligevel er de også dejligt at 1. Januar nærmer sig og vi går mod foråret.

 13. Kære Sissel-Jo jeg vil til Berliiin, men jeg er godt nok også vild med den stak bøger der ligger ovenover! Rigtig glædelig jul fra kælderen i Frederiksborggade, må det blive den bedste af slagsen! 🎄🎅🏽❤️

 14. Eva Tove Rasmussen siger:

  Jeg læser med stor glæde dine opdateringer her på siden og får mere og mere lyst til at komme til Berlin, Kan du have en rigtig god fødselsdag på søndag, og rigtig glædelig jul og godt nytår til hele familien 🙂

 15. Hej Sissel – super bogstak – hen i soafen, benene op – kaffe ved siden af, yes 🙂

  kh Helle

 16. Lars siger:

  Jeg vil vildt gerne vinde den store bogstak til min kæreste, som for tiden er lidt fattig og ikke har råd til at købe så mange bøger, som hun gerne vil. Hun har fødselsdag i morgen den 18. december, og det vil være fedt at overraske hende med denne ekstra gave.
  God jul og god fødselsdag til dig her fra København.

 17. Karina Møller siger:

  Åhh, hvor vil jeg gerne prøve lykken og lægge et lod i nissehuen..
  Med ønsket om en Glædelig Jul til alle..
  Bedste hilsner, Karina

 18. Anne Katinka Krogsbæk siger:

  Glæder mig til din næste roman ,du må sende din familie på ferie ,så den kan blive færdig snarest.

 19. T. Jensen siger:

  Er lidt usikker på, hvornår denne konkurrence slutter, da jeg ikke umiddelbart kan læse en deadline for sidste deltagelse? Jeg prøver lykken og smider en kommentar. Glædelig jul og godt nytår til dig og dine 🙂 Håber I kommer gennem juletiden og jeres stramme program uden stress og jag.

  • beklager, hvis det var uklart, hvornår vinderne af konkurrencen blev trukket! Men du kom desværre en postgang for sent, øv bøv. Men der kommer flere konkurrencer til foråret. God jul og godt nytår!

Leave A Comment